Trolere mărimea Wizz

Trolere mărimea Wizz

by Anca @ 1001 călătorii
970 views

Am trecut ieri prin gară ca să-mi iau bilet de întoarcere Budapesta – București și m-am oprit să mă uit la trolere la magazinele de lângă stația de metrou. Mă gândeam la un troler mic, pe măsura celor pentru Wizz, de 42 cm înălțime, dar nu aveau decât trolere “mari”, de 55 cm, care nu se încadrează în dimensiunile minuscule ale bagajului de mână gratuit.

Eu nu prea călătoresc cu troler, am unul mai mare acasă, l-am folosit o singură dată, căci destinul lui a fost să fie dulap pentru hainele din extra-sezon, și în nici un caz nu pot să plec cu un troler după mine într-o călătorie ca cea care mă așteaptă acum, când în unele zile voi umbla cu rucsacul în spate între un oraș și altul, dar mă gândeam la călătorii de tip city-break, când stai într-un singur loc și nu vrei să ajungi acolo cu hainele boțite.

O oră mai târziu eram prin Carrefour și acolo, spre surpriza mea, am văzut trolere d’astea mici, cu înălțimea de 41 de cm (maxim acceptat de Wizz la bagajul gratuit sunt 42 cm pe înălțime). Nu sunt cine știe ce calitate, deși costă mai mult decât alea de 55 cm de la gară (vreo 75 de lei), însă e o variantă de luat în seamă dacă vă interesează să călătoriți doar cu bagaj de mână cu Wizz Air. Nu intră prea multe haine în așa ceva, asta e clar, dar câteva tricouri și rochițe tot puteți lua. Altfel rămâne varianta cu bagaj de mână plătit sau… altă companie aeriană.

4 comentarii
0

4 comentarii

liliana 22 august 2014 - 5:58 pm

eu am cumparat o geanta din panza pe dimensiunile wizz aprox. Am dat 20lei pe ea, de prin Carrefour / Auchan.

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 2 septembrie 2014 - 5:03 pm

Cu gentile din materiale moi e cel mai simplu, cred.

Răspunde
Marius Nego 18 septembrie 2014 - 11:32 am

Si eu caut un troller de dimensiunile astea, dar pana la urma cred ca merge un rucsac mic in care intra 2-3 tricouri… Trollerul are avantajul ca ocupa la maxim spatiul si poti indesa mai multe… in rucsac mai ai buzunarele si are o forma gen para…

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 18 septembrie 2014 - 11:35 am

Trolerul mai are avantajul ca hainele stau un pic mai aranjate, intr-un rucsac stau mai alandala. Dar eu tot rucsacul il prefer, e mai comod de transportat.

Răspunde

Leave a Comment

O să îți placă și: