„Travel, dream, share” – Tile Yourself for Amsterdam!

„Travel, dream, share” – Tile Yourself for Amsterdam!

by Anca @ 1001 călătorii
1161 views

Ăsta-i sloganul pe care mi l-am ales pentru concursul KLM și, cu lipsă de modestie, mi se pare mai bun decât Eat, Pray, Love-ul lui Elizabeth Gilbert: (You) travel, dream and share (for the others).

”I have a dream”

Nu cred că poți să faci una fără cealaltă, întâi va fi doar visul, ideea conturată în mintea ta, impulsul de a căuta informații, de a-ți imagina trasee, de a dori să ajungi acolo să vezi cu ochii tăi un oraș și să respiri aerul ăla de libertate fericită pe care călătoriile ți-l dau cu atâta generozitate, este apoi visul care se materializează treptat atunci când îți cumperi biletul de avion, când faci rezervările, când îți pregătești bagajul și tragi ușa după tine.

„A călători”

Îți trebuie un dram de nebunie să ieși fizic și psihic din zona ta de confort și să te pui pe drumuri pe care n-ai călcat niciodată, mânat doar de curiozitate; nici măcar nu contează dacă mergi până într-un sat mărunt din Bărăgan sau până în Australia, ideea este practic aceeași, trebuie să cunoști lumea ca să te poți cunoaște, măcar un pic, pe tine însuți.

”Sharing is caring”

Învățăm din experiențele celorlalți și ceilalți pot învăța din experiențele noastre, nu cred în lucruri ținute doar pentru tine însuți, în locuri „secrete” menite a fi vizitate doar de către inițiați. Unora le este teamă până să și viseze, nu îndrăznesc să facă acel prim pas în lipsa căruia nimicul rămâne doar nimic; lor, dar nu numai lor, trebuie să le spui că visele, da, pot deveni realitate, că o călătorie imaginară poate deveni una reală și ține doar de tine lucrul ăsta.

Așa că îndrăzniți să visați! De data asta la Amsterdam, știți voi care că am mai scris un pic despre visul meu de iunie. Ca să participați la concurs trebuie să intrați pe Facebook și să vă configurați o farfurie virtuală Delft cu o fotografie personală, așa ca a mea din colțul stânga sus. Cei care au blog pot participa scriind apoi un articol pe blogul lor și postând linkul fie acasă la Imperator, fie la Răzvan. Iar dacă n-aveți blog, nu-i nicio problemă, intrați pe pagina KLM și postați-vă poza pe pagina lor de Facebook. Premiul cel mare – un bilet dus-întors până la Amsterdam pentru fiecare categorie (bloggeri, not bloggeri). Sunt, însă, și premii mai mici – 4 machete de avion KLM, plus șansa ca fotografia voastră să fie pictată pe fuzelajul unui avion adevărat. Concursul se încheie pe data de 25 mai, la miezul nopții, așa că nu pierdeți șansa asta! Succes 😊

Later edit: am câștigat! 😊

6 comentarii
0

6 comentarii

CristinaC 19 mai 2011 - 4:34 pm

Succes Anca!
Imi place mult sloganul tau!

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 19 mai 2011 - 4:37 pm

Multumesc, Cristina 🙂

Răspunde
Liliana 19 mai 2011 - 6:13 pm

Extrem de frumos ce ai scris aici! Bravo!

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 19 mai 2011 - 8:22 pm

Mulțumesc 🙂

Răspunde
Gabriela Cimpoca 19 mai 2011 - 9:22 pm

Pai, fata draga, s-o luam pe rand: in primul rand, nici nu banuiam cat de draguta esti; 2- sloganul e super; 3. bafta maxima; 4- esti deosebita, zau asa, daca n-ai avut nici o retinere in a impartasi celor din spatiul internautic informatii legate de concurs; btw, ideea cu fotografia unuia dintre castigatori- pictata pe fuselajul unui avion adevarat mi se pare mai tare decat marele premiu in sine; 5- sa stii ca am votat acolosha, unde ne intrebi tu de ce vizitam blogul tau.
Calatorie imaginara placuta!:)

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 20 mai 2011 - 8:34 pm

Gabriela, you made my day: e vineri, am prins deja doua promotii in cladirea noastra minunata de birouri si-s si draguta 🙂 Da’ sa stii ca impartasirea informatiilor e o cerinta a concursului, nu-i meritul meu 🙂 Weekend frumos!

Răspunde

Leave a Comment

O să îți placă și: