Sharjah, sora mai săracă a Dubaiului

Sharjah, sora mai săracă a Dubaiului

by Anca @ 1001 călătorii
733 views

Sharjah e la nord de Dubai, ca o prelungire a acestuia – nu există o separare între orașe, am luat un autobuz din Deira și după mai multe stații prin bulevarde aglomerate am ajuns la moscheea Al Noor, pe malul lacului Khalid.

Planul meu inițial era să vizitez mai multe locuri din Sharjah, dar distanțele prea mari de parcurs pe jos și șoselele cu trafic intens și dificil de traversat m-au făcut să mulțumesc cu o plimbare pe malul lacului. În momentul ăla nu mai aveam chef să alerg de colo-acolo și pierdusem o grămadă de timp doar ca să ajung în Sharjah (aproape o oră ca să ajung cu metroul din Barsha Heights până în Deira în Dubai, apoi alt autobuz până în Sharjah). Orașul e mai puțin prietenos decât Dubaiul și nu există un metrou care să simplifice lucrurile. Dar pentru că prețurile sunt mai mici acolo, multe agenții care organizează excursii în Emirate își cazează turiștii în Sharjah. Însă nu prea merită să faci asta, Sharjah e departe de toate locurile interesante din Dubai.

Sharjah01.JPGSharjah02.JPGSharjah03.JPGSharjah04.JPGSharjah05.JPGSharjah06.JPGSharjah07.JPGSharjah08.JPGSharjah09.JPGSharjah10.JPGSharjah11.JPGSharjah12.JPG

0 comentariu
1

Leave a Comment

O să îți placă și: