Acasă » Promenada din Casablanca

Promenada din Casablanca

by Anca

Pentru un oraș atât de celebru precum Casablanca, sunt puține locuri de văzut pe acolo. Orașul are un aer european, cu multe clădiri cândva frumoase, acum într-o stare destul de precară, bulevarde largi și parcuri.

Cel mai plăcut loc e promenada de pe malul oceanului: începe în dreptul mall-ul Marina, continuă până la moscheea Hassan II, cea mai mare din Africa, și mai departe, până la far. E plin de familii ieșite la plimbare și vânzători de pricomigdale și alte gustări. La apus lumina e senzațională acolo.

Lucruri utile

Casablanca e în continuare în stare de asediu din cauza Covid-19, cu restricții între orele 9 seara și 6 dimineața. Măștile sunt obligatorii în spațiile publice și poliția verifică dacă sunt purtate. În afară de asta, totul era normal, restaurantele și piețele erau deschise, iar la mall era plin de oameni.

Casablanca01.jpgCasablanca02.jpgCasablanca03.jpgCasablanca04.jpgCasablanca05.jpgCasablanca06.jpgCasablanca07.jpgCasablanca08.jpgCasablanca09.jpgCasablanca10.jpgCasablanca11.jpgCasablanca12.jpgCasablanca13.jpgCasablanca14.jpgCasablanca15.jpgCasablanca16.jpgCasablanca17.jpgCasablanca18.jpgCasablanca19.jpgCasablanca20.jpg

S-ar putea să îți placă și

Leave a Comment