Acasă » Praia de Fora, Trindade: ultima plajă pe iarna asta și cea mai frumoasă

Praia de Fora, Trindade: ultima plajă pe iarna asta și cea mai frumoasă

by Anca

La 45 de minute de Paraty e un orășel cu plaje spectaculoase: Trindade. E plin de turiști care se înghesuie într-un capăt al plajei, unde valurile sunt mai domoale și sunt și pensiuni și magazine aproape de plajă. După ce te îndepărtezi de zona asta aglomerată nu mai e aproape nimeni, doar peisaje de carte poștală și valuri sălbatice.

Praia de Fora

Praia de Fora e o plajă lungă cu nisip fin, roci gigantice și valuri agitate și periculoase. Pe cea mai mare porțiune din plajă nu poți intra în apă, ar însemna sinucidere chiar pentru cei mai buni înotători: valurile sunt foarte mari, curenții sunt puternici și te trag spre ocean chiar și când apa e până la genunchi. Dar este atât de frumos!

Pe la ora 2 a început să plouă torențial și am plecat înapoi spre Paraty.

Lucruri utile: de la Paraty la Trindade circulă un autobuz care face 45 de minute până acolo, biletul costă 5 reali și se plătește șoferului. Trebuie să fii la autogară din timp, autobuzul e foarte aglomerat cu localnici și turiști, mulți nu mai prind loc și trebuie să aștepte altă mașină. Eu am așteptat 30 de minute la coadă la autobuz.

Alte locuri din împrejurimi: Praia do Cachadaço, Praia do Meio, Piscina Natural (o piscină naturală ascunsă în jungla de lângă Trindade).

Trindade01.jpgTrindade02.jpgTrindade03.jpgTrindade04.jpgTrindade05.jpgTrindade06.jpgTrindade07.jpgTrindade08.jpgTrindade09.jpgTrindade10.jpgTrindade11.jpgTrindade12.jpgTrindade13.jpgTrindade14.jpgTrindade15.jpgTrindade16.jpgTrindade17.jpgTrindade18.jpgTrindade19.jpgTrindade20.jpgTrindade21.jpgTrindade22.jpgTrindade23.jpgTrindade24.jpgTrindade25.jpgTrindade26.jpgTrindade27.jpgTrindade28.jpg

S-ar putea să îți placă și

Leave a Comment