Oprire la Grădina Botanică

Oprire la Grădina Botanică

by Anca @ 1001 călătorii
522 views

Acum, când afară e-o ploaie rece de toamnă și eu sunt la a patra cafea, pot spune că vara anului 2015 e cu desăvârșire dusă și pot încerca să mi-o amintesc așa cum a fost ea: prea scurtă, prea cuminte, parcă într-o eternă așteptare a ceva ce va să vină, dar nu vine nicicând.

Călătoriile sunt câteodată un surogat pentru alte căutări care nu sunt întotdeauna „under our control” sau, cel puțin, așa ne place să credem. E mai ușor să îți cumperi un bilet de avion decât să îți rezolvi anumite probleme personale. E mai ușor să pleci într-o aventură prin țări străine decât să te privești atent în oglindă și să recunoști că, uneori, îți este frică. Imaginea pe care ne-o proiectăm în afară este aranjată minuțios, ca o grădină în care fiecare floare stă aliniată în rondul ei și nu își invadează suratele, pe când, în realitate, în interior suntem mai degrabă un hățiș de buruieni crescute anapoda care se sufocă reciproc.

Mi-ar plăcea să am mereu povești surprinzătoare și să scriu de fiecare dată cu har despre locuri lucruri care mi s-au întâmplat. Dar câteodată nu pot.

Copenhaga09.JPGCopenhaga10.JPGCopenhaga11.JPGCopenhaga12.JPGCopenhaga13.JPGCopenhaga14.JPGCopenhaga15.JPGCopenhaga16.JPG

0 comentariu
1

Leave a Comment

O să îți placă și: