Octombrie, trei ceasuri bune

Octombrie, trei ceasuri bune

by Anca @ 1001 călătorii
534 views

#1. Mergi la piață și găsești must (muuuusssst…), crizanteme și alte bunătăți. Decizi că a venit vremea să înveți niște rețete asiatice și bați magazinele după curry și masala, sos de soia și orez basmati, harissa și turmeric. Prima încercare va fi un biryani, mai exact Chicken Dum Biryani, după rețeta de pe www.yummytummyaarthi.com. Apoi poate un Chicken Tikka Masala. După care o să mă inspir din rețetele călătoare ale Adrianei, pe care le-am citit cap-coadă într-o seară, pentru că ea povestește atât de captivant.

#2. Te îmbraci frumos și te duci în oraș, deși n-ai întâlnire cu nimeni și nici nu trebuie să ajungi undeva. Absolut întâmplător găsești cea mai drăguță rochie neagră și o cumperi – și ce dacă mai ai 3-4 rochii negre acasă, asta e cu totul altceva.

Octombrie02.JPG

#3. Te plimbi prin București și constați că orașul se schimbă foarte repede. Acolo unde era o casă în paragină este acum una proaspăt renovată. Unde era un perete gol este o doamnă care desenează. Parcurile sunt pline seara, toamna este caldă, iar dintr-o mașină parcată pe stradă se aude muzică din anii ’60. După care intri din nou într-un magazin ca să cumperi ghimbir, condimente necunoscute și să contempli un wok.

0 comentariu
0

Leave a Comment

O să îți placă și: