Acasă » O oră prin Charalá

O oră prin Charalá

by Anca

Barichara nu e singurul orășel colonial de vizitat lângă San Gil. Când am fost la terminalito am văzut mai multe afișe cu nume de orașe și locuri de vizitat, așa că le-am făcut o poză cu gândul să le vizitez pe toate pe rând.

N-am apucat să merg decât la Charalá într-o după amiază cât să mă lămuresc că e greu să găsești un loc la fel de fermecător ca Barichara. Charalá are o piață în centrul căreia e unicul lucru remarcabil din oraș, un arbore imens – el Samán – a cărui coroană acoperă tot părculețul. Copacul ăsta are niște ramuri atât de mari și de grele încât au construit niște stâlpi care să îl susțină.

În afară de asta nu e mare lucru de văzut în Charalá, doar câteva străduțe și un cimitir cu vedere frumoasă. După o oră m-am întors în San Gil, prin același peisaj verde cu râuri repezi.

Charala01.jpgCharala02.jpgCharala03.jpgCharala04.jpgCharala05.jpgCharala06.jpgCharala07.jpgCharala08.jpgCharala09.jpgCharala10.jpgCharala11.jpgCharala12.jpgCharala13.jpgCharala14.jpgCharala15.jpgCharala16.jpgCharala17.jpgCharala18.jpg

S-ar putea să îți placă și

Leave a Comment