În Traveler

În Traveler

by Anca @ 1001 călătorii
700 views

Mă laud și aici, că nu mă doare mâna 😊 De ieri mă găsiți și-n ultimul număr din Traveler cu un articol scurt despre un loc vizitat mai demult: Kotor, Muntenegru. Dacă pe blog poate scrie oricine (lucru care are avantajele și dezavantajele sale), într-o revistă ștacheta e ceva mai ridicată. Cel puțin la revistele din familia National Geographic.

Traveler e, de fapt, singura revistă pe care o mai cumpăr – deși oferta de ziare și reviste este disproporționat de generoasă față de calitatea acestora, sunt prea puține cele care să mă intereseze cu adevărat. Traveler apare o dată la câteva luni, din păcate, dar probabil că nu există încă suficient public la noi pentru apariții lunare. Poate cândva, când o să înțeleagă lumea că nu tot ce e bun poate fi gratis, așa cum s-au învățat (prost) acum.

Deși e doar un articol de juma’ de pagină și o fotografie, mă bucur că m-au primit la ei în revistă. Astă vară le-am făcut chiar și o vizită, culmea e că au redacția foarte aproape de clădirea în care lucrez eu – păi dacă știam mă duceam mai demult să le spun că-mi place foarte tare ce fac ei pe acolo 🙂 Apropo, Cătălin, redactorul lor șef, a fost astă vară într-un voiaj cu Adornate de la Soci la Constanța – acel Adornate cu care m-am plimbat și eu câteva ore anul trecut. Povestea voiajului de la Soci e în revistă. Iar Desirée Halaseh povestește cum se plimbă prin India cu valiza. Asta așa, ca să vă fac poftă să citiți revista, că mai scriu și români prin ea, nu e numai cu traduceri de la străini, și asta mi se pare admirabil.

A, și dacă tot o cumpărați, vă rog ca înainte de toate să mă citiți pe mine, da? 😊

2 comentarii
0

2 comentarii

Catalin 13 septembrie 2014 - 7:33 pm

Felicitari pentru locul in revista si la cat mai multe si in continuare 😀
Stii cumva daca aceasta revista poate fi luata si din alta parte decat din Bucuresti (de exemplu din Brasov). Sau dupa ce tip de librarie/magazin ar trebui sa ma uit?

Răspunde
Anca @ 1001 călătorii 13 septembrie 2014 - 10:52 pm

Cred ca se gaseste in toata tara – cauta standurile cu reviste sau chioscurile care vand ziare si reviste. In Bucuresti am luat-o de la Inmedio, niste magazinase care vand reviste in principal.

Răspunde

Leave a Comment

O să îți placă și: