Eclipsă polară

Eclipsă polară

by Anca @ 1001 călătorii
600 views

Marți, după ce urmele eclipsei parțiale de soare s-au șters de pe cer, am pornit să îi caut urmele pe zăpadă, prin parcuri și printre copiii de pe derdeluș. Câștigători ai primului loc la numărul de râsete: copiii cu căciuliță care cădeau cu săniuța (sau fără ajutorul ei). În dimineața aceleiași zile, fără să știu absolut nimic despre eclipsă, am zărit pentru o fracțiune de minut soarele sângerând în spatele hipermarketului Plus, momentul tainic în care el tocmai răsărea din spatele orizontului de zăpadă, iar eu mă legănam într-un autobuz.

Și pentru că special occasions need special tools, mi-am scos bătrânul Olympus de la naftalină, am cumpărat film, niște baterii mici care au costat cât tot filmul, m-am chinuit să îmi amintesc cum se folosește aparatul și m-am minunat de sunetul pe care îl scoate oglinda care cade în spatele razei de lumină. Apoi iar la laboratorul furnicuțelor: developat, scanat, selectat poze…, multă bătaie de cap, într-adevăr, dar… ce culori frumoase pentru o iarnă glitzy, shiny, fantastic!

PolarEclipse01.JPGPolarEclipse02.JPGPolarEclipse03.JPGPolarEclipse04.JPGPolarEclipse05.JPGPolarEclipse06.JPGPolarEclipse07.JPG

1 comentariu
0

1 comentariu

VertAnge 6 ianuarie 2011 - 7:00 pm

Ce dragut!

Răspunde

Leave a Comment

O să îți placă și: