Acasă Contact

Contact

Pentru întrebări sau un simplu ”hello” îmi puteți scrie folosind formularul de mai jos.

12 comentarii

Ciprian 21 iulie 2017 - 1:39 PM

Buna Anca, ai ajuns sa faci turul Marii Negre?

Răspunde
Anca 21 iulie 2017 - 1:51 PM

L-am făcut parțial, ca o călătorie spre și în Caucaz. În perioada aceea erau (și încă sunt) conflicte în Crimeea, așa că am sărit zona aceea și am făcut doar traseul România-Turcia-Armenia-Georgia-Azerbaidjan.

Răspunde
Ana 6 august 2017 - 2:40 PM

Buna Anca. Acum am gasit blogul tau si sunt fascinata 🙂 . Felicitari pt curajul de a calatori singura. Multumesc pentru informatiile pretioase care le expui. Am intrat initial sa caut informatii despre Rusia, Japonia si trenul transiberian, si am ajuns sa gasesc informatii despre carti dragi care le-am citit si altele care imi doresc sa le citesc. Spor la calatorii si lecturi frumoase!

Răspunde
Anca 6 august 2017 - 2:47 PM

Mulțumesc, Ana, te mai aștept pe aici 😊

Răspunde
gabriel 3 decembrie 2017 - 12:10 PM

BUna! Daca ar fi sa alegi intre un sejur in Sri Lanka si unul in Thailanda pentru care ai opta?

Răspunde
Anca 3 decembrie 2017 - 5:24 PM

Thailanda.

Răspunde
rodica 4 martie 2018 - 2:25 PM

Bravo, fata curajoasa!

Răspunde
Leonard 7 iunie 2021 - 6:47 PM

felicitari ptr blog si mai ales ptr calatoriile in America de Sud – care este cel mai frumos continent 🙂

Răspunde
Anca 7 iunie 2021 - 9:16 PM

Mulțumesc 😊

Răspunde
Alexandra 6 iulie 2021 - 7:16 PM

Buna. Cum ai reusit sa lucrezi de la distanta? Ai schimbat job-ul sau a acceptat firma la care lucrai in Romania acest sistem de lucru la distanta? Si in ce domeniu activezi? Imi pare rau daca sunt prea multe intrebari dar ma inspira stilul acesta de viata si mi-as dori sa ajung si eu sa fac acelasi lucru.

Răspunde
Anca 6 iulie 2021 - 11:06 PM

Nu mi-am schimbat jobul, s-au schimbat mentalitățile 🙂 Înainte de pandemie nici nu mi-ar fi trecut prin cap o asemenea idee, părea SF, după câteva luni de lucrat de acasă n-a mai fost o problemă. Dar am noroc și de o echipă faină și un mediu de lucru mai puțin ”procedurizat”.

Sunt om de marketing, așa că pot lucra de oriunde, iar după un an de lucrat remote pot să spun că aproape totul se poate rezolva online, de la vorbit pe Whatsapp, când e nevoie să mă aud cu cineva, până la ședințe online, când e să fie. Sunt multe profesii care se pot face remote, doar să fie bunăvoință din partea angajatorului, până se adaptează și legislația la schimbările din ultima vreme.

Dacă va fi nevoie să îți schimbi jobul, caută un loc de muncă unde se poate lucra în sistem hibrid (de la birou + remote) sau fully remote, până și companiile mari încep să își schimbe modul de lucru.

Răspunde

Lasă un comentariu