Acasă » Al Sufouh Beach, plaja secretă din Dubai

Al Sufouh Beach, plaja secretă din Dubai

by Anca

Plaja Al Sufouh, cunoscută și sub numele de Secret Beach, mi-a plăcut cel mai mult dintre toate plajele pe care le-am văzut în Dubai: sălbatică și neamenajată, însă centrală, cu nisip fin și alb, apă potrivit de adâncă și vederi faine către Dubai Marina și Burj Al Arab.

Trebuie să mergi un pic de la bulevardul larg până la mare, inițial am trecut pe lângă plajă fără să îmi dau seama că este locul pe care îl căutam: o bucată largă de țărm cu nisip și tufe răzlețe, cu multe rulote. Alături sunt multe proprietăți private uriașe, cu plaje pustii și vedere perfectă către Burj Al Arab. În partea dreaptă a plajei este zidul unei astfel de proprietăți, care continuă cu un dig până în mare, dar te poți plimba pe dig și trage cu ochiul spre Burj Al Arab.

Nu vă așteptați să găsiți acolo șezlonguri sau alte facilități ca pe alte plaje. Erau mai puțini turiști comparativ cu JBR Beach, mulți veneau cu mașina și își aduceau tot ce aveau nevoie, de la umbrele la cutii frigorifice. Faină de tot plaja asta! Dacă nu ar fi fost clădirile care se vedeau în zare ai fi zis că ești undeva la capătul lumii.

Lucruri utile: Al Sufouh Beach este aproape de Palm Jumeirah și Dubai Marina.

AlSufouhBeach01.JPG AlSufouhBeach02.JPG AlSufouhBeach03.JPG AlSufouhBeach04.JPG AlSufouhBeach05.JPG AlSufouhBeach06.JPG AlSufouhBeach07.JPG AlSufouhBeach08.JPG AlSufouhBeach09.JPG AlSufouhBeach10.JPG AlSufouhBeach11.JPG AlSufouhBeach12.JPG AlSufouhBeach13.JPG AlSufouhBeach14.JPG AlSufouhBeach15.JPG AlSufouhBeach16.JPG AlSufouhBeach17.JPG AlSufouhBeach18.JPG AlSufouhBeach19.JPG AlSufouhBeach20.JPG

S-ar putea să îți placă și

Leave a Comment